Zwangerschapsfotoshoot

  

Laat deze mooie, spannende tijd in je leven professioneel vastleggen en geniet nog lang na van deze bijzondere tijd. Deze fotoshoots doe ik al ruim 12 jaar met veel plezier, geweldig om mee te mogen werken aan een mooie herinnering.

 

In de fotostudio heb ik meerdere jurken die speciaal voor dit doel zijn gemaakt, deze mag je gratis gebruiken tijdens de fotoshoot als je dat wilt. Natuurlijk mag je ook je eigen kleding (of lingerie) meenemen, een zwart topje of bh met een zwarte legging is ook erg handig!

 

Er zijn verschillende soorten fotoshoots, voor ieder budget. Meer info hierover vind je op mijn prijslijst, of neem vrijblijvend contact met mij op voor uitleg. 

 

Dat kan via het contactformulier of  op tel: 06-54993281.

Het kan zijn dat ik bezig ben, maar laat in dat geval alsjeblieft een bericht achter, dan bel ik je zsm terug!

Tips voor een geslaagde zwangerschapsfotoshoot:Draag deze dag geen strakke kleding die strepen of afdrukken op je buik achterlaat.

  • Draag helemaal zwarte kleding (legging en topje die je buik vrij houdt), dit in verband met de achtergrond, zo komt je buik mooi tot zijn recht. 
  • In de studio zijn er verschillende zwangerschapsjurken en doeken die je gratis mag gebruiken tijdens de fotoshoot.
  • Indien je graag lingerie draagt, neem je mooiste setje mee, of als je naakt mooier vindt, dan mag dat natuurlijk ook. Ik heb diverse stoffen die wij kunnen gebruiken.  
  • Neem zoveel mogelijk leuke attributen mee (denk aan een speen, sokjes, schoentjes, teddybeertje etc.) voor een persoonlijke touch ..
  • Foto’s met je partner en/of oudere kinderen maken deze fotoshoot helemaal compleet. Natuurlijk zijn zij van harte welkom! 
  • Geniet van de fotoshoot, want niets is mooier dan een mooie stralende zwangere vrouw.
  • De beste periode tijdens de zwangerschap voor een fotosessie is rond de 34e – 35e week omdat je buik dan mooi rond is. Dit is uiteraard ook geen voorgeschreven wet en ik heb al veel mooie foto’s mogen maken van vrouwen die minder ver in de zwangerschap waren.
  • Mocht je zelf leuke ideeën en wensen hebben, vertel het mij dan. Ik ben ervan overtuigd dat een mooi resultaat komt door een samenwerking tussen model (jij dus) en de fotograaf.