Naaktfotografie / Boudoirfotografie

(alleen voor vrouwen)

 

Heb jij wel eens gedacht om naaktfoto’s te laten maken, maar heb je het toch niet aangedurfd? Heel begrijpelijk, want het is natuurlijk een hele stap. 

 

Waarschijnlijk heb jij tegen jezelf gezegd dat je niet fotogeniek bent, of niet slank genoeg, of te kleine of te grote borsten, te dikke of te dunne billen, striae…en zo kan ik wel doorgaan. 

 

Bijna iedere vrouw haalt zichzelf op deze manier  naar beneden (zo jammer en ja, ik doe het zelf ook) en weet je wat ik heb geleerd? Bij het zien van de foto’s (die je al tijdens de fotoshoot kunt zien) oordeelt iedereen een stuk liever over zichzelf! Daarom vind ik deze fotoshoot zo mooi om te doen; jou laten zien dat je er wel goed uitziet, welk formaat je ook hebt. Want we hebben allemaal ook onze sterke punten en daar leg ik de nadruk op in de foto. 

 

Mocht een bepaalde pose die jij graag wilt toch niet zo voordelig blijken voor jouw figuur? Dan buigen we dit om naar een pose die wel voor jou werkt. Zo bereiken we samen een mooi resultaat. 

 

Ik richt mij dus op vrouwen zoals wijzelf, zelfverzekerd of juist niet, van alle leeftijden, groot of klein.Of je nu een mooi cadeau wilt geven aan je partner, of dat het een persoonlijke overwinning is; neem de sprong, je zult er geen spijt van krijgen.

 

Een fotosessie waarbij er echt de tijd wordt genomen (richttijd 1 uur maar het kan uitlopen), kost 125 euro incl BTW. 

 

Hiervoor worden 8 geslaagde foto’s bewerkt en in een veilige omgeving digitaal geleverd in kleur, zwart/wit en sepia.

 

Er is een mogelijkheid om visagie bij te boeken, voor een perfecte make-up en make-up adviezen. De prijs van de visagie is 35 euro (incl BTW).

 

Verder is er niemand bij de fotoshoot aanwezig, je bent dus alleen met mij, de vrouwelijke fotograaf van 53 jaar oud met veel ervaring op dit gebied. Dus twijfel niet meer en maak nu een afspraak via onderstaande knop: