Recensies

 

Hierbij de recensies die ik op Marktplaats heb mogen ontvangen. Helaas zijn de recentere recensies door een website wijziging verloren gegaan. 

 

20 feb. ’13

29 oktober een zwangerschaps fotoshoot gehad voor mijn verjaardag.Ik ging er erg zenuwachtig naar toe want wist niet echt wat ik ervan moest verwachten. Eenmaal aangekomen bleek dat er een erg huiselijke sfeer was en was ik al gauw op mijn gemak.Na wat voorbeelden te hebben bekeken onder het genot van een kop koffie,hadden we een beeld gekregen van wat we ongeveer wilden. En wat zijn ze prachtig geworden!!!We zijn er heel erg trots op en het is ook nog eens een mooie herinnering voor later. Pauline bedankt!   Groetjes Paul en Kim

 

19 feb. ’13

Pauline heeft met alle geduld en oog voor detail een prachtige new born shoot van mijn dochter Famke en van mij gemaakt ! Ik krijg zeer postieve reacties op __ de foto’s en had niet verwacht dat ze zo mooi zouden worden, omdat een baby fotograferen niet makkelijk is. __ Ben zelf erg trots op het resultaat en het is een waardevolle en bijzondere herinnering aan deze periode ! __ Groetjes Famke & Eline.__

 

19 feb. ’13

Een paar weken geleden heb ik, na lang twijfelen, een fotoshoot “How to look good naked” laten maken. Het was even een stukkie rijden maar dan heb je ook__ wat! De foto’s zijn inmiddels binnen en ben er ontzettend blij mee, wat zijn ze mooi geworden! Ook aan de hoes van de verpakking is gedacht, erg leuk. Voor iedereen die nog twijfelt…gewoon doen! Nogmaals bedankt Pauline! Groetjes Kim.

 

19 feb. ’13

Ontvangen op gastenboek: 3-2-2013 —————– Naam: Sigrid Drie weken geleden een zwangerschapsfotoshoot gedaan bij Pauline. Werd direct op mijn gemak gesteld en het resultaat is mede daardoor een hele mooie__ herinnering geworden. Bedankt Pauline voor de relaxte, huiselijke sfeer tijdens de shoot! Groetjes Sigrid

 

Frank18 feb. ’13

Ontvangen op gastenboek: Naam: Aart Datum: 05-01-2012 20:51 IP: 77.248.194.31 (Blokkeer IP) Pauline kan niet alleen heel goed fotograferen. Ze is ook een heel goede secretaresse. Weet ik uit eigen ervaring..

 

TN23 jul. ’12

Wij zijn bij Pauline geweest voor een zwangerschaps-fotoshoot en wat zijn we blij met het resultaat!! Pauline heeft alle tijd voor ons genomen en heeft, waar nodig, gestuurt, ideeën gegeven en meegedacht. Ze is erg vriendelijk en professioneel. Ik had vooraf niet durven dromen dat het resultaat van de foto’s zo goed/mooi zou zijn! We zijn erg blij en komen waarschijnlijk nog wel terug voor een baby-fotoshoot, als de kleine er eenmaal is! Dank je wel voor de geweldige middag Pauline! Groetjes, Bob en Tamara

 

Beste Bob en Tamara, Hartelijk bedankt voor jullie (mooie) recensie! Ik vond het ook erg gezellig met jullie en ik hoop jullie mooie baby over een tijdje te kunnen bewonderen. Groetjes, Pauline

 

20 sep. ’11

Pauline heeft de mooiste dag van ons leven vastgelegd. Respecteerde onze wensen en heeft oog voor detail, veel humor en het belangrijkste; ze maakt prachtige foto’s.

 

Heleen14 sep. ’11

Wij hadden de fotograaf gekregen voor onze trouwdag. Dus wisten eigenlijk niet zo goed wat we moesten verwachten. We hebben toen even op de site gekeken en zagen er hele mooie foto’s tussen zitten. Tijdens de mooiste dag van ons leven tot nu toe hebben wij bijna niet gemerkt dat Pauline rondliep om foto’s te maken. Na de trouwdag hebben we zelf de foto’s mogen uitzoeken voor ons fotoboek. Het fotoboek is helemaal geweldig geworden. Ben erg blij dat Pauline ons dag zo mooi heeft nagemaakt. Geweldige fotograaf en een hele lieve vrouw.

 

Aad11 sep. ’11

Wij hebben Pauline op onze trouwdag laten fotograveren, het resultaat was erg mooi. We zijn blij met het de foto’s en ze was op onze dag helemaal niet opvallend aanwezig. Op rustige momenten leuk om te klesten en op drukkere momenten was ze “verdwenen”. Nu veel foto’s ontvangen waarvan we niet door hebben gehad dat ze daar ook een foto van heeft (kunnen) maken, dus blij verrast met de reportage .

 

Scholten8 sep. ’11

Wij hebben op onze trouwdag foto’s laten maken door een bekende. Ik dacht daarna zelf wel een mooi fotoalbum te kunnen maken. Toen dat allemaal niet ging zoals ik wilde, heb ik Pauline gebeld. Zij heeft een prachtig album voor ons gemaakt! We zijn er echt super blij mee!

 

Mandy8 sep. ’11

Half augustus een zwangerschap fotoshoot bij Pauline gehad met mijn partner in combinatie met een bellypaint (die door Roxanne beschilderd wordt en later door Pauline gefotografeert). Pauline fotografeert in een huiselijke omgeving waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. Eerst ontvangst met een kopje thee en daarna de fotoshoot. Je kan zelf ideeen aandragen en anders heeft Pauline ideeen. Ze laat de foto’s tussendoor steeds zien waardoor je een idee hebt waar je mee bezig bent en hoe het overkomt op een foto. Iets wat ik erg prettig vond. Ook een mooie naaktfoto gemaakt, maar dit is geheel vrijblijvend. Al met al een mooie blijvende herinnering!

 

Nancy15 aug. ’11

Na een hele poos wik en wegen de stap genomen om een foto-sessie te doen in de stijl van “How to look Good Naked”. Na mijn eerste ontmoeting met Pauline viel de grootste spanning van mij af. Pauline gaf me een warm welkom en wist me op m’n gemak te stellen. Ze nam uitgebreid de tijd voor de foto’s, kwam met veel leuke ideeën en liet de foto’s tussentijds zien. Ik ben dan ook superblij met het resultaat. Mooie foto’s op een dvd gekregen en een goed gevoel over jezelf. Een fotografe die echt “gevoel “voor haar werk heeft. Ik kom zeker een keer terug en kan haar echt aanbevelen voor een blijvende herinnering 🙂

 

AK25 jul. ’11

Afgelopen februari heeft Pauline onze trouwreportage gedaan en het resultaat is werkelijk prachtig! Ze weet je goed op je gemak te stellen tijdens het foto’s maken, heeft echt oog voor leuke poses en detail en legt alle mooie momenten uitgebreid vast. Naast een DVD met daarop al onze foto’s in hoge resolutie heeft ze ook een prachtig album voor ons gemaakt waarbij er veel ruimte was voor eigen inbreng. We kunnen Pauline dan ook van harte aanbevelen als trouwfotografe!

 

MadelonvT23 jul. ’11

Ik heb bij Pauline een foto-shoot gedaan met mooie foto’s van mn zwangere buik en ook enkele naakt. Ik was van te voren erg gespannen maar al snel was ik helemaal op mn gemak. Pauline heeft veel inspiratie en ideeen en zorgt ervoor dat je fantastisch op de foto staat. Ze neemt ruimschoots de tijd voor je. Tussendoor laat ze steeds zien wat ze aan foto’s aan het maken is. Daardoor zie je meteen hoe mooi het allemaal wordt en is het ook minder eng om de naaktfoto’s te maken. Eigenlijk was ik tegen mijn eigen verwachting in al heel snel op mijn gemak. Het resultaat is werkelijk super en een fantastisch aandenken aan mijn zwangerschap. Ik kom zeker nog een keertje terug en kan iedereen aanraden om een foto-shoot te doen bij Pauline.

 

peter5 mar. ’11

We zijn via Marktplaats bij Pauline terechtgekomen voor een familieportret. In haar pas vernieuwde fotostudio nam zij alle tijd om een mooie serie foto’s te maken. Het was een gezellige middag en dat is op de foto’s terug te zien!

 

jeannette2 feb. ’11

28-01-2011 had ik een afspraak met Pauline voor een zwangerschap’s foto shoot,Wij werden hartelijk ontvangen Pauline is een spontane vrouw waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde. Pauline neemt allen tijd geeft advies en staat ook open voor jou ideen,het eind resultaat was schitterend een aanrader dus voor iedereen. Groetjes Jeannette

 

27 jan. ’11

Ben ontzettend blij dat we Pauline hebben gevonden om onze belangrijkste dag vast te leggen.Pauline doet zeer zeker haar uiterste best en streeft naar en perfect resultaat. Eventuele eigen ideeen worden goed ontvangen en stemt zich daar goed op aan. Zou haar zeker weer bellen voor een fotoreportage.

 

Marc4 dec. ’10

Vandaag langs geweest om foto’s te laten maken van ons. Erg fijn ontvangen en professioneel begeleid tijdens het maken van de foto’s. zeer tevreden over het resultaat. zeker voor herhaling vatbaar.

 

Ellen30 okt. ’10

Ik ben erg blij met Pauline, ik had een oude vergeelde foto van vier generaties dus mijn oma,moeder (allebei overleden) mijn dochter en ik. Deze foto heeft ze weer helemaal als nieuw gekregen. Vraag mij niet hoe maar ik ben er erg blij mee!! Dank je wel Pauline!!

 

wendy21 okt. ’10

wist niet dat me naakt fotoshoot z,n geweldige ervaring zou worden!! maar toen ik bij pauline binnen stapte klikte het eigenlijk meteen vond het natuurlijk best heel spannend maar ook dat begreep ze heel goed! ze steld je zo op je gemak dat je gewoon vergeet dat je geen kleren aan hebt! eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd en ze geeft prima advies zodat je er op je mooist op komt te staan! ben echt super blij met me foto,s, mooi voor in de slaapkamer!! kortom een top ervaring en pauline is een topper!!!

 

20 okt. ’10

Een naaktfotoshoot met Pauline verloopt zó prettig en relaxed dat het vooral een bijzondere en leuke ervaring is. Natuurlijk was ik van tevoren wat nerveus maar dankzij de spontane en gezellige persoon die Pauline bleek te zijn, was die nervositeit snel verdwenen. De resultaten zijn heel fraai. Ik heb mijn man kunnen verrassen met een speciaal en uniek kado in de vorm van een stijlvolle naaktfoto.

 

Marianne13 okt. ’10

Ook wij kunnen alleen maar positieve dingen over deze fotografe noemen. We hebben haar via internet gevonden. Wat ons meteen aansprak was dat ze al op de site duidelijk is over de kosten en wat je ervoor krijgt. Na een snel emailcontact een afspraak gemaakt waarin we precies konden zeggen hoe we het graag wilden. Ook dacht Pauline goed mee over de tijd en locatie van de reportage. Op de dag zelf was ze onopvallend aanwezig. Anderhalve week na de bruiloft hadden we de foto’s al binnen op DVD en ze zijn erg mooi geworden! Ik kan niets anders dan deze fotografe aanraden!

 

kelly11 okt. ’10

Van mijn buurvrouw heb ik pauline als aanrader gekregen voor mijn overhaaste bruiloft. Pauline is echt een aanrader… Wij hebben een supermooie bruiloft gehad en dat is ook te zien aan de prachtige foto’s. Het boek is echt super mooi geworden.. Pauline heeft de hele dag met ons meegelopen en het was heel fijn werken met haar. Ze stelde ons op ons gemak en wist precies wat we wel en niet wilde in ons fotoboek. Aan ons prachtige boek kan je zien dat er veel tijd in is gestoken werkelijk geweldig!!! Tijdens ons voorbereiding kwamen we erachter dat ik jaar eerder ook foto’s heb gemaakt met ons toen nog kleine poesje.. Die foto’s waren ook geweldig en hangen aan de muur. Pauline, bedankt…

 

9 okt. ’10

Ook wij zijn bij Pauline geweest, voor een fotoshoot. Wij wilden graag wat familiefoto’s, om later als kado aan iemand te geven.. Nou, het was werkelijk fantastisch! Pauline is echt super! Ze stelt je onwijs op je gemak, heeft creatieve ideeen.. en maakt ook nog ‘s hele mooie foto’s! Kortom, Profi Pictures is absoluut aan te raden! Wij zijn super blij met alle mooie foto’s die Pauline van ons heeft gemaakt! We kunnen niet wachten, totdat we ze kado mogen doen….. Pauline, bedankt!!

 

Annemiek7 okt. ’10

Pauline heeft uitgebreid de tijd genomen om onze zwangerschap prachtig vast te leggen en het resultaat mag er zijn: de foto’s zijn fantastisch! Pauline is zeer creatief en wist ons goed op ons gemak te stellen. WIj kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!

 

menno.zuilhof3 okt. ’10

Erg mooie reportage van mij en mijn zoon ( 5 jaar). Pauline zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor mijn zoon zich goed thuisvoelde, en dat kwam het resultaat ten goede. Zeer goede prijskwaliteitverhouding, kortom voor herhaling varbaar

 

Denise26 sep. ’10

Hele mooie fotos van de zwangerschap samen met mijn vriend. Ik had geen idee wat te verwachten, maar Pauline gaf goede aanwijzingen en was erg creatief. Maar ze stond ook goed open voor eigen inbreng. Wij zijn er erg tevreden over.

 

20 sep. ’10

Ik ben heel blij dat ik Pauline heb gevonden als fotograaf voor de bruiloft van mijn zus. Ze was van begin af aan erg enthousiast voor de opdracht en op de dag zelf kwam al haar creativiteit eruit. Het zijn prachtige foto’s geworden en ook een heel mooi album! Pauline denkt heel actief mee en stemt goed af op je wensen. Heel fijn vond ik het ook dat ze goed te bereiken is en snel reageert. En daarbij is ze ook nog eens heel flexibel! En dat allemaal voor een betaalbare prijs, SUPER!

 

Mariette10 aug. ’10

Naakt op de foto… best een spannende uitdaging. Maar wat een geweldige ervaring! Pauline stelt je op je gemak, maakt prachtige foto’s in een gezellige persoonlijke sfeer. Eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd en het uiteindelijke resultaat is zooo mooi. Leuk om je eigen lichaam eens objectief te bekijken. Ik zie mezelf nu met heel andere ogen. Een aanrader, zonder twijfel!

 

sacha16 jul. ’10

super leuk super gezellig en hele mooie foto’s

 

chantal plantjé4 mar. ’10

een hele mooie fotoreportage van het zwemmen met dolfijnen de foto,s zijn erg mooi geworden en de dolfijnenen ik staan er mooi op, zou zeker weer een afspraak maken voor een fotoreportage

 

Naomi3 mar. ’10

Ze doet erg goed d’r best om je paard (dier) goed op de foto te krijgen, weet hoe ze er mee om moet gaan. Ze weet van alles om het paard leuk te laten kijken, ik ben er van overtuigd dat ik nog een keer een afspraak ga maken voor meer foto’s. Ze is erg vriendelijk en dat sprak mij erg aan.

 

Ellen26 feb. ’10

Hele mooie fotoreportage van mijn kinderen en de hond!! Bij ons thuis en buiten dus een ontspannen sfeer. De foto’s zijn daarom erg mooi geworden!!